BREEAM Veiligheidsscan – Veiligheidsadvies – Bewijslast

Twitter
LinkedIn
Facebook
Email
BREEAM HEA 11 MAT02 MAT03 MAT04 Veiligheid

BREEAM Veiligheidsscan – Veiligheidsadvies – Bewijslast

Wij zijn uw BREEAM Veiligheidsadviseur

Veiligheid en beveiliging

Veiligheid gaat hier over beveiliging en sociale veiligheid. BREEAM is een integrale beoordelingsmethode voor de duurzaamheidsprestatie van gebouwen. Dit wordt gebruikt om gebouwen te analyseren, te verbeteren en te certificeren. Veiligheid kan een onderdeel zijn van de certificering van Nieuwbouw en van bestaande gebouwen (zogenaamde In-Use). 

Een gecertificeerde veiligheidsadviseur moet worden ingeschakeld om het veiligheidsrisico van het gebouw vast te stellen. Ook moet hij adviseren over de te treffen maatregelen. De implementatie van de maatregelen kan hij eventueel  inspecteren. Ook zal de adviseur over afwijkingen van het advies en uitzonderingen moeten oordelen. 

Het uiteindelijke resultaat moet een positieve uitstraling hebben op de sociale veiligheid in de directe omgeving. Ook moeten de maatregelen vandalisme en criminaliteit tegengaan.    

Veiligheidsadviseurs

Het Adviescentrum BVI heeft veiligheidsadviseurs met ruime ervaring in huis. Wij voldoen aan alle gestelde eisen om het vereiste veiligheidsadvies op te stellen. Ook hebben wij ervaring met het integreren van ander kaders (zoals TAPA, BORG, BRC, IFS of ISPS) in een HEA 11 adviesrapport.  

Bovendien is Marcel Spit een gecertificeerd BREEAM Expert en Assessor. Daarom is hij  bekend met de bijzondere eisen die aan de desbetreffende credits, motivatie en bewijslast worden gesteld. 

Projecten HEA 11 en MAT02-04

In de afgelopen jaren hebben wij aan een groot aantal succesvolle certificeringen meegewerkt in het kader van:

   BREEAM – NL Nieuwbouw,  credits Gezondheid / HEA 11 Veiligheid (voorheen Management / MAN 8)

   BREEAM – NL In-Use, credits MAT02 Beveiligingsadvies en implementatie, MAT03 Inbraakalarmsysteem en MAT04 Alarmsysteem en doormelding.

Graag zouden wij ook u ondersteunen. Wij ontzorgen u dan bij het behalen van deze credits.
Voor vragen en offertes kunt u met ons contact opnemen.

Marcel is het eerste aanspreekpunt voor vragen of informatie over de competenties en specialismen van Adviescentrum BVI. Neem gerust contact op, ik ben altijd bereikbaar op 064 010 5355.