Aviation, Airport en Air Cargo Security

Twitter
LinkedIn
Email
Print
9700037-luchthavenrij-moodbar

Aviation, Airport en Air Cargo Security

De beveiliging van luchthavens is werk voor specialisten. Het Adviescentrum BVI heeft in Nederland en daarbuiten veel ervaring opgedaan in ‘aviation security’. Veel wat hier wordt gepropageerd en gedaan kan ook interessant zijn voor andere sectoren.

Luchthavens en vliegtuigen zijn geliefde doelwitten voor terroristen. De kwetsbaarheid van passagiers, de psychologische impact, de economische gevolgen en de aandacht van de internationale media bij een incident dragen daaraan bij. Daarnaast zijn internationale luchthavens knooppunten van mensensmokkel, drugskoeriers, illegale grenspassage en andere vormen van criminaliteit.

De uitgebreide wet- en regelgeving, grote passagiers- en goederenstromen en vele bedrijven en bevoegde autoriteiten op een luchthaven, maken een effectieve en efficiënte beveiliging vaak complex en ook kostbaar. Het security concept van een luchthaven en de verdere detaillering naar procedures en maatregelen moet passen in de personen- en goederenlogistiek, en positief bijdragen aan de beleving en de hospitality van de reizigers.

Het Adviescentrum BVI ondersteunt luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, beveiligingsbedrijven, afhandelaren, expediteurs, cateringbedrijven, en post- en koerierdiensten bij het organiseren van hun beveiliging. Voldoen aan wettelijke bepalingen en verbetering van de kosteneffectiviteit en risicoreductie staan dan centraal. Waar mogelijk ondersteunt het Adviescentrum BVI partijen bij het ontwikkelen van beleid, het onderhandelen met beleidmakers en toezichthouders en bij het formuleren van haalbare alternatieven in de context van Europese en (inter)nationale regelgeving.

Wij zijn en werken daarbij samen met gecertificeerde experts, opleiders en organisaties.

Marcel is het eerste aanspreekpunt voor vragen of informatie over de competenties en specialismen van Adviescentrum BVI. Neem gerust contact op, ik ben altijd bereikbaar op 064 010 5355.

Onze nieuwsbrief ligt voor U klaar!

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief