STRESS TESTING 2018!

Zijn uw kritische bedrijfsprocessen al eens getest door ze zwaarder dan normaal te belasten? Weet u wanneer uw systemen instabiel worden en strategische doelstellingen van uw organisatie in het geding komen?

Het Adviescentrum BVI kan de getroffen safety, security en continuïteit maatregelen testen op extreme niet dagelijkse maar reële gebeurtenis; zoals een overstroming, brand, totale black out, cyber hacking of een fysieke aanslag.

Onze Stress Tests bestaan uit een vooraf gekozen selectie van de volgende activiteiten: Deskresearch, Site survey door experts, Expert discussies, Board decision room, Operationele testen, IT penetratie testen, Fysieke weerstandstesten, Ontruimingsoefening, Oefening grootschalige calamiteit, Oefening Bomverkenning, Oefening Bom- en Poederbrief, Testen van nood- en uitwijksystemen.

Naast het uitvoeren van een Full Scale Stress Test, kunnen wij ook specifieke onderdelen van uw organisatie testen, zoals: een Stress test van primaire bedrijfsprocessen, van vitale infrastructuur en ketenafhankelijkheden, per bedrijfslocatie, van een coördinatie en controle centrum, van de Crisis Management Organisatie, van early warning systemen en escalatieprocedures, van crisismanagement procedures, van noodprocedures en work-arounds, van uitwijk- en herstelprocedures, nood- en fall-back voorzieningen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.