Drinkwater en Leveringszekerheid

Twitter
LinkedIn
Email
Print
5728413-watermeisje-moodbar

Drinkwater en Leveringszekerheid

In Nederland wordt door drinkwaterbedrijven serieus beveiligd. Pompstations, waterkelders, productiestraten en informatiesystemen worden beschermd. Het Adviescentrum BVI werkt al jaren in deze sector en heeft o.a. aan de wieg gestaan van het project Benewater.

Drinkwaterbedrijven hebben een in wetgeving verankerd Goed Huisvaderschap ingevoerd om inhoud te geven aan beveiliging van hun processen en bedrijfsmiddelen tegen kwaadwillend handelen. Afgelopen jaren zijn via programma’s grote investeringen uitgevoerd.

Het Adviescentrum BVI ondersteunt waterbedrijven bij:

de verdere organisatorische implementatie van beveiliging, inclusief bewustwording en andere personele maatregelen, om een nog groter rendement te halen uit hun investeringen
het verder professionaliseren van de bestaande security management aanpak en waar nodig integratie met een bedrijfscontinuïteit aanpak
de actualisering van de risicoanalyse en de beoordeling van het maatregelenpakket
de beoordeling van toepasbaarheid van nieuwe detectie en early warning toepassingen
de beoordeling en mogelijke herziening van de beveiliging van procesbesturing.

Bovendien ondersteunen wij bedrijven graag bij het implementeren van de Security Management Norm 2017.

Belt u ons?

Marcel is het eerste aanspreekpunt voor vragen of informatie over de competenties en specialismen van Adviescentrum BVI. Neem gerust contact op, ik ben altijd bereikbaar op 085 3030 209 of 064 010 5355.

Onze nieuwsbrief ligt voor U klaar!

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief

Sluit Menu