Geplaatst op 7.4.2016 door
Zoals u wellicht weet is BREEAM een integrale beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. BREEAM wordt gebruikt om gebouwen te analyseren, te verbeteren en te certificeren. Security kan een onderdeel zijn van deze certificering. 
BREEAM eist dan wel dat een gecertificeerde veiligheidsadviseur is ingeschakeld om over de te treffen maatregelen te adviseren en de implementatie daarvan te toetsen. 

Het Adviescentrum BVI heeft deze expertise in huis. Wij voldoen aan alle gestelde eisen om een BREEAM veligheidsscan met advies en opleveringstoets uit te voeren. 

In de afgelopen jaren hebben wij aan een groot aantal succesvolle BREEAM certificeringen meegewerkt in het kader van:
  1. BREEAM – NL In-Use, credits MAT003 – Beveiligingsadviezen, implementatie en MAT101 – Opstellen beveiligingsrisicoadvies (versie BREEAM-NL In-Use 2014 versie 1.0), en 
  2. BREEAM – NL Nieuwbouw en renovatie, credit MAN 8 – Veiligheid (versie Nieuwbouw en Renovatie 2014 v 1.01).
Graag zouden wij ook u ondersteunen in vergelijkbare projecten. Voor vragen en offertes kunt u met mij contact opnemen. 

Marcel Spit
GSM 064 010 5355

Geplaatst in: BREEAM
Vooral voor BREEAM Gebeidsontwikkeling en BREEAM Nieuwbouw is Veiligheid gebaat bij slim ontwerp en inrichting van de ruimte. CEPTED (Crime Prevention Through Environmental Design) kan hierbij zeer effecyief zijn. Ook voor deze CPTED expertise kunt u bij Adviescentrum BVI terecht.
Marcel Spit
128 weken geleden
Ik zag dat het Adviescentrum BVI (ABVI) nu ook op Startpagina.nl te vinden is. TOP!
Marcel
127 weken geleden

Zelf reageren